Infrarood panelen

Infrarood paneel 1000x320x30

181.00

  • Geen verzendkosten
  • Niet goed, geld terug garantie
  • Levertijd 2 tot 4 werkdagen

Omschrijving

Infrarood panelen zijn uitermate geschikt om delen die koud blijven of kouder zijn in de woning, gericht en plaatselijk bij te verwarmen. Panelen verwarmen de massa en de materie en dus niet de lucht. De vloer, de bank en de overige meubels waar de panelen op gericht zijn worden daardoor heerlijk warm.

De panelen zijn zowel aan de wand als aan het plafond te monteren. Bestel uw panelen eventueel met frame om ze in een verlaagd plafond te plaatsen. Tijdens het bestelproces is het ook mogelijk om aan te geven dat u de panelen wilt laten plaatsen. Een van onze specialisten komt dan bij u langs voor een professionele montage van de panelen en de thermostaat.

Infrarood panelen hebben een thermostaat en een sensor nodig om de temperatuur naar wens in te stellen. Zo creëert u de ideale warmte voor een prettig wooncomfort. Een ander groot voordeel van IR-panelen zijn de mate waarin ze condensatie en schimmels voorkomen.

Kies het benodigde aantal panelen op basis van de grootte van de ruimte die u wilt verwarmen. Houd daarnaast ook rekening met het stralingsbereik van de panelen en wanden die in de ruimte staan. Alle panelen zijn direct uit voorraad leverbaar en bezorgen we kosteloos bij u thuis. Neem contact met ons op voor keuzehulp of advies over infrarood panelen.

Terug naar het overzicht

Specificaties

  • Afmetingen 1000x32x30
  • Vermogen 270 W
  • Gewicht 5,8 kg