Infrarood panelen

In onze webshop vindt u infrarood panelen en infrarood verwarming in verschillende uitvoeringen die geschikt zijn voor elke ruimte. Bestelde stralingspanelen ontvangt u binnen 3 tot 5 werkdagen en rekent u veilig en snel af via iDEAL.
  • Gratis verzending
  • Thuisbezorgd binnen 3 tot 5 werkdagen
  • IR panelen voor elke ruimte met 1 jaar garantie
  • Betalen via iDEAL: veilig en eenvoudig

Assortiment infrarood panelen

Infrarood panelen kopen

Voor een efficiënte warmteverdeling in huis maakt u gebruik van infrarood panelen. In tegenstelling tot convectieverwarming, zoals centrale verwarming en luchtverwarming, verwarmen IR panelen alleen een bepaalde ruimte. De warmte wordt gericht uitgestraald, zodat alleen de plek binnen het bereik van de panelen verwarmd wordt. De stralingswarmte zorgt voor een aangenaam gevoel voor uw lichaam. Omdat IR panelen gericht verwarmen, raden wij aan om ze alleen aan te zetten wanneer u de ruimte gebruikt. In ons ruime assortiment vindt u verschillende soorten elektrische verwarmingspanelen met infraroodstraling.

Infrarood verwarming testen

Om te ervaren of infrarood verwarming iets voor u is, raden wij aan om te starten met één infrarood verwarmingspaneel. Als dit bevalt, dan kunt u ook meerdere panelen aanschaffen en zo elke ruimte in uw woning voorzien van aangename stralingswarmte. Alle infrarood panelen worden geleverd inclusief handleiding, aansluitsnoer, stekker en montageset, zodat u direct aan de slag kunt gaan.

IR panelen als hoofdverwarming

Infrarood verwarmingspanelen zijn minder geschikt als hoofdverwarming, tenzij uw woning heel goed geïsoleerd is. We zien echter vaker dat infrarood panelen worden gebruikt als milieuvriendelijke én energiezuinige bijverwarming in woonhuizen of op kantoor. De infraroodpanelen zijn geschikt voor elke ruimte, maar ze zijn minder effectief in de badkamer.

Voordelen van stralingswarmte

Met infrarood panelen verwarmt u op energiezuinige wijze een specifieke plek of ruimte in uw woning. Infraroodverwarming biedt diverse voordelen ten opzichte van centrale verwarming. Zo zijn IR-panelen milieuvriendelijk en zorgen ze voor een optimale warmteverdeling en een aangenaam klimaat in elke ruimte. Andere voordelen zijn:

Geen last van schimmel

Door infraroodstraling worden muren en plafonds warm en droog, waardoor schimmel zich niet kan ontwikkelen. Vocht verdwijnt, maar u krijgt geen last van een droge lucht.

Strak design

Infrarood panelen hebben een strak design en passen in elke ruimte, ongeacht uw interieur.

Gemakkelijk aan te sluiten

Voor het aansluiten van IR panelen heeft u geen monteur nodig. U monteert de panelen zelf aan uw muur of plafond met de gebruiksaanwijzing en het meegeleverde boortemplate. Vervolgens hangt u het paneel op en stopt u de stekker in het stopcontact. U ervaart direct de warmte.

Geluidsstille verwarming

Een kachel die lawaai maakt is erg vervelend. Met infrarood panelen profiteert u daarom van geruisloze warmte-elementen zonder het geluid van tikkende leidingen.

Stabiliteit van de temperatuur

De gewenste temperatuur in de ruimte is met infrarood verwarming zeer constant. U zult maximaal 0,2 °C boven of onder de gewenste temperatuur ervaren.

Klantenservice

Voor meer informatie over energie besparen of het voorkomen van schimmels met infrarood panelen neemt u contact op met onze specialisten. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur bereiken via 020 210 1088. Daarnaast kunt u ons ook e-mailen via info@ontvochtigerdirect.nl. Binnen 48 uur ontvangt u een reactie van ons.

Bekijk ook andere klimaatbeheersing apparaten

Filter op prijs

Advies over uw vochtprobleem