Luchtreinigers

Luchtreinigers

Gemakkelijk online een luchtreiniger kopen om de lucht in huis te reinigen van onder andere fijnstof en pollen. De oplossing voor mensen met astma, hooikoorts en allergieën. Kies de luchtreiniger met het geschikte filter voor uw kamer en betaal veilig via iDeal. Onze luchtreinigers worden gratis thuisbezorgd.
  • Goedkope luchtreinigers vanaf € 268,-
  • Gratis thuisbezorgd door heel Nederland
  • 1 jaar garantie op uw luchtreiniger
  • Luchtreinigen en ontvochtigen
  • Veilig online betalen via iDeal

Ons assortiment luchtreinigers

Bekijk onze luchtreinigers en bestel het zuiveringsapparaat dat de lucht in uw huis reinigt voor een betere gezondheid.

Luchtreiniger online kopen

Koop eenvoudig online een luchtreiniger om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren. Onze luchtzuiveraars zijn voorzien van verschillende filters die elk andere voordelen bieden. Een luchtreiniger met HEPA-filter reinigt bijvoorbeeld fijnstof en pollen uit de lucht, terwijl een ionisatiefilter ook virussen en bacteriën onschadelijk maakt. Laat u adviseren door onze specialisten welke luchtreiniger het meest geschikt is voor uw kamer of bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen over luchtreinigers.

Bestel eenvoudig de geschikte luchtreiniger en plaats het in uw winkelwagen. Vul uw gegevens in en betaal veilig via iDeal. We bezorgen de luchtreiniger binnen 3 tot 5 werkdagen gratis bij u thuis.

Tegen fijnstof, pollen en huisdierresten

Luchtreinigers zijn uitermate geschikt om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren. Kies bijvoorbeeld voor luchtreiniger met HEPA-filter als u astma of een allergie heeft of juist voor een reiniger met ionisatiefilter tegen virussen en bacteriën.

Luchtreinigers met filter

Luchtreinigers met een HEPA- of koolstoffilter halen onder andere fijnstof, huisstofmijt, pollen, huisdierresten en geuren uit de lucht. Nadat de lucht gefilterd is, blaast het apparaat de gezuiverde, schone lucht weer de kamer in. Voor optimale werking moeten de filters van deze luchtreinigers om de paar maanden vervangen worden.

Luchtreinigers met ionisatie

Luchtreinigers met ionisatiefilter hebben een andere werking. Deze reinigers stoten geladen ionen uit die de stoffen, virussen en bacteriën uit de lucht halen. De apparaten met ionisatie zijn dan ook meer geschikt voor mensen met hooikoorts of een huisdierallergie. U zal merken dat de lucht in de kamer schoner wordt en dat u vrijer ademt.

 

Luchtreiniger en ontvochtiger

De luchtreinigers van Ontvochtigerdirect.nl zijn ook in te zetten als ontvochtiger. Daardoor is elk zuiveringsapparaat geschikt om in alle kamers van het huis lucht- en vochtproblemen op te lossen. Kies bijvoorbeeld voor een stille luchtreiniger in uw slaapkamer of een reiniger met veel capaciteit in de woonkamer. Vocht verdwijnt en de lucht wordt gereinigd voor een optimale leefomgeving. Betere luchtkwaliteit betekent minder gezondheidsklachten en een goede gezondheid.

 

Meer informatie over luchtreinigers

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een van onze luchtreinigers? Neem dan contact op met onze klantenservice door te bellen 020 – 210 1088 of door een e-mail te sturen naar info@ontvochtigeridrect.nl. We zijn elke werkdag van 08:00 tot 17:00 uur bereikbaar.

Meer klimaatbeheersingsapparaten

Filter op prijs

Advies over uw vochtprobleem