Ontvochtigers

Ontvochtigers

Een ontvochtiger voor thuis of voor zakelijk gebruik koopt u eenvoudig en snel in de webshop van Ontvochtigerdirect.nl. Kies uit verschillende uitvoeringen: van reguliere ontvochtigers tot verrijdbare luchtontvochtigers.
  • Gratis bezorging
  • Binnen 3 tot 5 werkdagen in huis
  • Bestrijd 12 tot 90 liter vocht per dag
  • 12 maanden garantie
  • Betaal veilig en snel via iDEAL

Assortiment ontvochtigers

Bekijk ons assortiment ontvochtigers voor thuisgebruik of op kantoor.

Ontvochtigers kopen

Met een ontvochtiger in huis worden schimmel en vochtproblemen bestreden. Een lucht ontvochtiger is daarom de oplossing bij een te hoge luchtvochtigheid. U bestelt een ontvochtiger eenvoudig door te klikken op de gewenste ontvochtiger: kies uit een model dat 12 L vocht per dag verwijdert of een krachtigere variant die 90 L per dag ontvochtigt. Klik vervolgens op de winkelmand, vul uw persoonlijke gegevens in en reken veilig af via iDEAL. U ontvangt uw ontvochtiger binnen 3 tot 5 werkdagen en u betaalt geen verzendkosten.

Aangenaam klimaat in huis

Een ontvochtiger is geschikt voor elke ruimte, maar wordt het meest toegepast in huis. Van de kelder tot de badkamer en van de slaapkamer tot de keuken. De huis ontvochtiger kan zelfs worden toegepast op een boot. Doordat vocht verdwijnt en de lucht wordt gereinigd, ontstaat er een prettig klimaat in huis.

Meer informatie over ontvochtigers

Wilt u meer weten over het bestrijden van vochtproblemen in huis of in uw bedrijf? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij vertellen u graag meer over de ontvochtigers die wij verkopen. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08:00 – 17:00 uur via 020 210 1088. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@ontvochtigerdirect.nl. Binnen 2 dagen ontvangt u een reactie.

Meer vochtbestrijding

Bekijk ook onze andere producten voor een optimale klimaatbeheersing.

Filter op prijs

Advies over uw vochtprobleem